26 Şubat 2010

Rek-lam-laaaar

-Pantolon lazım mı abi? Eğer evet diyorsanız yerimiz aha şu ara sokağın sonunda sağda. Yan büfeden Kamil abiyi sesleyin hemen gelir. İşporta Collection'da 10 liraya, her beden ve renkte kot pantolon bulunur. Bulamazsak bi de depoya bakarız orda kesin vardir. İşporta Collection, İşporta Collection... Güveninizin eseri.

-Kitap insanın en has kankasıdır. Kankaya ihanet edeni affetmeyiz. Ustura Kitapevinde büyük kampanya. Kiloyla kitap satışlarımız başlamıştır. Her gün 1 paket sigaraya 5 lira vermeyi biliyosunuz anasını satayım. Gelip alacaksınız lan bunları. Adamın kafasını bozmayın. Ustura Kitapevi, delikanlılığın kitabı asıl burda yazılıyor.

-Plastik sanatlara gönül vermiş bir güzel sanatlar öğrencisi misiniz? Derste kullanacağınız alet edevat pahalı mı geliyor? Lan keşke işletme mi okusaydım diyorsunuz? Sakın üzülmeyin, öğrenci dostu firma Şenaylar Plastik yanınızda. Her nevi plastik leğen, kova, mandal, saklama kabı, bardak bulunur. Fyatlarımız gayet uygundur ama belki konuyu yanlış anlamış olabiliriz. Siz yine de bi gelin, ayağınız alışsın. Şenaylar plastik Bornova Atatürk Mahallesi'nde, meydandaki lisenin yanından girince 1. değil, 2. değil 3. sokakta. Şenaylar Plastik.

-Kültür-Sanat severlerin yeni adresi İmge Cafe açıldı. Duvarlarda kızılderili resimleri ve ilginç tablolarıyla, masalarda adı sanı duyulmamış edebiyat dergilerinin 4 yıl önceki sayılarıyla, sürekli yanan tütsüsüyle, Bülent Ortaçgil şarkılarıyla, loş ışığıyla, top sakallı erkek çaycısı ve yerel kıyafetlerini giymiş kız garsonlarıyla ve hep aynı ortayaşlı tiplerin oturduğu kapı önü masasıyla İmge Cafe tüm beklentilerinizi karşılayacak. Adres yok, sezgilerinizi sizi bize ulaştıracak.

10 yorum:

  1. ustura kitap evi ve imge kafenin tpo sakallı çaycısı beni benden aldı.

    YanıtlaSil
  2. :)) ancak ustura kitapevi kiloyla kitap satabilir, diğerleri buna cesaret edemez bile:)

    YanıtlaSil
  3. Bundan sonra bütün iletilerime "İmge cafede godot'yu bekliyorum" yazıcam..

    YanıtlaSil
  4. Anaam çok güzel bir semtmiş orası..

    YanıtlaSil
  5. Erkekliğin kitabından bahsediyorlardı bir zamanlar o da var mıdır Ustura'da?

    YanıtlaSil
  6. @beyaz büyü: :))hem godot'yu hem de orta kahveyi aynı anda bekleyebileceğiniz bir cafe:)

    @gasilhane: sanırım bornova'yı kastediyosun, bornova iyidir ya hepinizi beklerim. bu arada nick şahaneymiş:)

    @seyyarat: TV dizilerinde erkekliğin kitabını yazdığını iddia eden kaypakları dükkanımıza sokmuyoruz. Biz de hazır yazılmış var bi tane. tam 800 sayfa, oku oku bitmez. bu arada yazı konularından biri de belli olmuş oldu. ustura kitapevi'ni bi yazıda ayrıca irdelemek lazım:)

    YanıtlaSil
  7. Ne zaman yazılmış peki o önemli. Bunlar güncelleniyor sonuçta. He beni niye o kadar ilgilendirdi bilmiyorum ama.

    YanıtlaSil
  8. kitap 5 sene önce yayınlandı ve her sene 1 baskı yaptı. haliyle günceldir. kadınlığın kitabı da şu an hazırlanma aşamasında, belki ilgini çeker:)

    YanıtlaSil
  9. Ah evet işte o lazımdı bana. Yalnız evdeki malzemelerle yapılabilir olsun lütfen.

    YanıtlaSil
  10. http://trt2gibiadam.blogspot.com/2009/11/kadn-cantalarndan-ckanlar-derledik.html

    burda taslak çalışmalarına başlamıştk zaten, gayet de pratik bi kitap olcak:)

    YanıtlaSil