15 Haziran 2009

Kültürlenelim Sanatlanalım

Sabaha Doğru

-Nuri Bilge Ceylan'ın son filmi "Şşşt Sessizlik Beyler" in galasında olay çıktı. Kendilerini "Uzak Filmi Mağdurları" olarak tanımlayan bir grup eylemci, filmin galası sırasında film izlenirken yaklaşık 25 dakika boyunca karakterlerin hiç konuşmadan sağa sola bakması üzerine çileden çıkıp rastgele bağırmaya ve dümbelek çalmaya başladı. Güvenlik görevlilerinin eylemcileri zorla dışarı çıkarmasının akabinde fazla gürültüden bayılan Nuri Bilge Ceylan ambulansla deniz kenarındaki sakin bir çay bahçesine kaldırıldı. Sedyede en son "Sessizlik, nolur biraz daha sessizlik" diye sayıkladığı farkedilen ünlü yönetmenin son durumu hakkında henüz bir bilgi gelmedi.

-Serdar Ortaç son albümüle bu sefer yaza bomba gibi giremedi. Beline bağladığı CD'lerle Antalaya'da kalabalık bir caddeye giren Serdar Ortaç, CD'lerin pimini çekecekken son anda farkedildi ve kıskıvrak yakalandı. Tehlikeyi ilk farkeden Talip Özüdoğru adlı vatandaş, bütün bir yazı ve kulaklarımızı Serdar Ortaç'ın iğrenç şarkılarından kurtardığı için Antalya valisi tarafından makamında ağırlandı ve orta kahveyle ödüllendirildi. Gözaltına alınan Sedar Ortaç şu an tek kişilik bir hücrede tutuluyor ve olası bir faciaya yol açmaması için şarkı söylemesine izin verilmiyor.

4 yorum:

  1. ahahahha!! abi mukkemmel olmuş.. =))

    YanıtlaSil
  2. ve talip özüdoğru evine dönerken ellerini havaya kaldırıp şu sözleri sarfetti:''hayat serdar'ı neden yoruyorsun!! sonra gelip acısını bizden çıkarıyor :)

    YanıtlaSil
  3. :)) serdar bizi neden yoruyorsun?

    YanıtlaSil