09 Kasım 2009

Fwd: Fwd: İlt: Fwd: İlt: Fwd: ÇOKKKK ÖNEMLİ !!!! MUTLAKA OKUYUN!!!!????

Bugün yayın merkezimize gelen bir maili, içeriği itibariyle çok önemli bulduğumuz için izleyicilerimize de gönderme gereği duyduk. Vatanını, milletini, paketteki son sigarasını seven herkes bu maili paylaşsın. Aynen aktarıyoruz:

>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>

eğer ki bir sabah uyandığında bir serçecik pencerende cik cik ötüyorsa bil ki eski bir dostun seni hatırlamıştır. belki de bill gates birden aklını yitirip bütün servetini dağıtma kararı vermiş ancak öte yandan msni paralı yapmıştır. eğer ki ay sonunda messenger faturası görmek istemiyorsan git msn.com a bak. mavi msn adamı yeşil oluyor. bakmazsan adisin, şerefsizsin.
ülkemiz topraklarındaki 35 katrilyon dolarlık limonyum elementini çıkarmamıza engel olan emperyalist kamboçya hükümeti sözüm sana; bundan sonra hiç bir kamboçya ürününü kullanmayarak seni yerle bir edeceğiz. kahrolsun kamboçlar ve gizli kamboç hayranları. ayrıca migrosu da abdullah öcalan satın almış ama gizli güçler, dış mihraklar bunu bizden gizlemiş. migrosa gidip bölücü örgüte para kazandırmayalım, o sevimli yüzünün altında bir katil saklayan kangurunun kesesine keleşi sokturmayalım. bu mail hacdan geldiği için ayrıca bir önem arzediyor. mailin yazıldığı klavyeyi zemzemle yıkayıp hurmayla ovalamışlar. bunu ciddiye almayan pakistanlı bir günahkârı allah fareye dönüştürdü. aha da aşağıda ispatı: nal gibi fotoğraf. ben daha ne yapayım?



eveeeet. bütün hassasiyetlerinle oynadık mı, yeterince provoke oldun mu? eğer bu maili 500 kişiye göndermezsen vatan bölünecek, pkk azacak, beleş paradan olacaksın ayrıca cehennemde cayır cayır yanacaksın, yok eğer gönderirsen allah ne muradın varsa verecek. hadi türk gençliği, 29 ekime kadar 3 milyar kişiye ulaşıp bu alanda dünyanın en fonksiyonsuz, en gereksiz, en ipe sapa gelmez rekorunu kıralım. oh yeaaaa.

>>>>>>>>
>>>><
>>>>>>>>>>>>>

6 yorum:

  1. biraz kızmışsın sanki dimi? =))

    YanıtlaSil
  2. ben bu maili şaka olsun diye bana sık sık spam mail gönderen arkadaşlarıma yollamıştım, birisi ciddi ciddi maili bana geri göndermişti. bunu yazarken sinirli değildim tabi ama mesela aynı spam mail 5. kere gelince hafiften sinirlenmiyo değilim:)

    YanıtlaSil
  3. ehhehe.. abi ya, kamboçlara hakkaten kamboç mu deniyor? yani yarın öbürsü gün "naber lan kamboç" dediğimizde rezil olmayalım kamboçyalı arkadaşlara.

    YanıtlaSil
  4. :) harika olmuş. Aynı dertten bende muzdariptim

    YanıtlaSil
  5. @edward ander: italya'da yaşayanlara ital denmediğine göre heralde onlara da kamboç denmiyodur. belki kamboçyan deniyo olabilir ama o da çok eğreti duruyor. zaten ben de mailin yalancısıyım.

    @kamurun: sen de bu maili o arkadaşlarına gönder, belki ibret alır göndermezler bi daha:)

    YanıtlaSil
  6. neler oluyo ya! ben de görmüştüm bi keresinde fare olsa yine iyi, neye dönüşmüştü adam! bism... insan mı hayvan mı belli deYil...
    hele ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar felan... gençlik! böyle mailleri yayalım lütfen. sen yaymazsan ben yaymazsam... olmaz.

    YanıtlaSil