19 Kasım 2009

Yıllık İzin

Yıllık iznimin bir bölümünü kullanacağım için internetle olan bağımı kâh kopartıyor kâh ihtiyacım kadar sınırlandırıyorum. E haliyle blogu da bir süre nadasa bırakıyorum. Ben yokken bloga yazı yazmak, park etmek ve buraya çöp dökmek yasaktır. İsteyen eski yazılanları okuyabilir. Lütfen blogu nasıl bulmak istiyorsanız öyle bırakınız. Hadi eyvallah.

8 yorum:

  1. güle güle abi. gözün arkada kalmasın buralara bakarız biz. kediye mamasını veririm, cicekleri sularım, arada bir pencereleri açıp havalandırım filan. =))

    YanıtlaSil
  2. Adsız Bayan dedi ki...

    Ah bee, her gün defalarca bakıyodum yeni bişey var mı diye. Bi an heyecanlandım ama sadece bi an sürdü. O halde bende arada gelir toz alır, ortalığı toparlarım. İyi tatiller..
    :)

    YanıtlaSil
  3. Alıştırarak diyeydin bari. Hadi çabuk dön :)

    YanıtlaSil
  4. geri geldim. gerçi hala izindeyim ama internetle bağ kurdum. her yer bıraktığım gibi pırıl pırıl. emeği geçen herkesin gururunu okşarım, yüreğini cesaretlendiririm. sağolun, varolun.

    YanıtlaSil
  5. Da abi 4 gün tatilden ne anladın? Hem senin bayram tatilin yok rapor alıyım gitmiyim yok abi sen öğrenci yaşamına hasretsindir. Bak abi sen bu blogu pırıl pırıl bulduğuna göre bize güven ve rahat rahat kafanı dinle sabah 8 akşam 5 ini hafta ve bayram tatilleri ayrıca internetten bulaşabilcek bilimum virüsün tatilini yap. Biraz rahatla bak öle daha iyi yazarsın. Ama ben o kadar bekleyemem ama olsun abim değil mi can feda

    YanıtlaSil
  6. sayın adsız kardeşim: tatilim 10 gün ama dışarı pek çıkmadım, haliyle böyle 4. gün geri geldim gibi oldu. ben iyiyim, kafam rahat. kendimi formda hissediyorum, daha uzun bir süre yazabilirim. bu arada isim de bahşedersen ne güzel olur, ne tatlı olur.

    YanıtlaSil
  7. Adsız olrak kalmak güzel ama seni kırcağama adsızı kırarım daha iyi.



    ÖNDER

    YanıtlaSil