12 Mayıs 2009

Pembe Dizi - Benim Karım Hanginizdi Lan?

Evde hanım hanım oturan ev hanımlarının hayata en kayıtsız olduğu saat olan 14:00 da başlayan bu dizide bizleri ilginç gelişmeler bekliyor. Asıl adı Carlos Alberto Manganez el Pueblo Unido Jamas Sera Vencido de Ricardo olan dizinin esas erkeği Ricardo, dizideki son dişiyi de hamile bırakarak seriyi tamamlıyor ve dizinin iyice karmaşıklaşarak 200 bölüm daha uzamasına neden oluyor.

Özet:
Nefsinin adeta kölesi haline gelen evli ve tahminen 12 çocuk babası Ricardo, yediği son naneden sonra kendini kaybeder ve karısının kim olduğunu unutur. Ortalıkta "Benim karım hanginizdi olum söylesenize?" diyerek dolaşan elemanımızın hali içler acısıdır. Başta nedense normal karşılanan bu durum, Ricardonun baldızına hallenmesi ve eniştesinden tarihi bir dayak yemesiyle bambaşka bir boyut alır. Yediği dayağın sarsıntısıyla birden karısının kim olduğunu hatırlayan Ricardo tekrar hayatını düzene koymaya çalışır. Eşi Victoria romantik bir akşam yemeği yer ve çocukları Messi ile Tevez'e ilgi gösterir. Mahalenin bakkalıyla dünyanın en anlamsız muhabbeti olan "Havalar da iyice ısındı haa" muhabbetini yaptığını gören Ricardo'nun ailesi, anası, babası ve köylüleri artık onun hayırlı bir yola girdiğini düşünürler.

Ancak bir kaç ay süren bu normal hal aniden gelişen bir olayla son bulur. Yan sokakta 2 gün önce açılan Dilberim Güzellik Salonu'ndaki esmer güzeli birden Ricardo'nun error vermesine yol açar. Bundan sonraki hikaye artık Ricardo ile Colorado göçmeni, Hakılbörigillerden Samantha arasında geçecektir.

1287. bölümün sonu.

1 yorum:

  1. evet böyle bi pembe dizi mümkündür. hatta gerçektir de. yalan rüzgarı tam da böyle değil miydi.. :D
    küçükken annelerin yanında gidilen 'gün'lerde yalan rüzgarı başladı mı hayat durur, bu bizden 180 derece farklı olan yaşamlar tühtühlerle izlenirdi.. ne günlerdi hee :)

    YanıtlaSil