26 Mayıs 2009

Şimdi Haberleri Veriyoruz

Dit... Dit... Dit... Dit... Diiiiiiit. Saat 13:00. Şimdi haberleri veriyoruz:

-El Kaide örgütünün lideri Usame Bin Ladin, CIA ajanlarının dün Bangladeş-Afganistan sınırında düzenlediği operasyonda sağ olarak yakalandı. Usame Bin Ladin ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Bursa İl Kongresine katıldı ve yaptığı konuşmada muhalefete yüklendi:
"Değerli arkadaşlarım; bu muhalefet gelip de bu sene Bursa'da şeftali yedi mi? Yemedi di mi. Çünkü yiyemezler, buna yüzleri bile kalmadı" diyerek şeftali yemeye başladı. Etraftakilerin "Aman başbakanım daha şeftaliler olmadı, dokunur maazallah" demesine aldırmayan Erdoğan 2 kilo yeşil şeftali yiyerek kabız oldu. Bu olay sonunda AKP Bursa İl Örgütü başbakanın emriyle görevden alındı.

-Manchester United'da oynayan dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronlado, dün sade bir törenle kendini 4 yıllığına Gümüşhanesporlu yapan sözleşmeyi imzaladı. Sade bir tören olduğundan, imza törenine yalnızca tarafların aileleriyle yakın arkadaşları katıldı. İmza töreninde çok heyecanlı olduğu gözden kaçmayan Ronaldo, imzayı attıktan sonra erken davranıp klüp başkanının ayağına bastı.

Gümüşhanespor bayrağını öperken fotoğraf çektiren Portekizli yaptığı açıklamada;

"Hayranlarımın bu kararımı sevinçle karşılayacağından eminim. Çünkü Gümüşhane, gerek yaylalarıyla gerekse diğer doğal güzellikleriyle insanın ömrüne ömür katan bir şehir, ayrıca temiz havasının annemin astımına da iyi geleceğini düşünüyorum. Gümüşhanespor gibi büyük bir camianın üyesi olmak bana şeref verir" dedi.

Daha sonra ailesiyle gümüşhane merkez çarşıyı gezen Ronaldo, kente adeta hayran kaldı;

"Gümüşhane'nin çarşısının renkli yapısı beni çok şaşırttı. Sürekli kaldırımda yürüyen kızları kesen delikanlılarıyla olsun, kır pidecileriyle olsun, il milli eğitim müdürlüğü binasıyla olsun süper bir şehir inşa etmişsiniz. Özellikle sevgilim tuhafiyecilere bayılacak" dedi. Daha sonra ailesiyle beraber spotçudan koltuk takımı beğenen Ronaldo, dükkan sahibiyle pazarlığa girişerek etrafındakilere hoş dakikalar yaşattı.

Dünya gündemine bomba gibi düşen bu transferden ünlü futbolcunun ne kadar kazanacağı da netlik kazandı. Ronaldo'yu almak için 5000 lira nakit, artı dere kenarında 100 dönüm tarla veren Gümüşhanespor, ünlü futbolcuya da aylık 450 lira asgari ücret ve oynadığı maç başına bir çuval pancar verecek.

4 yorum:

  1. ahhaha! mükkemmel olmuş..

    ronaldo zaten bizim yağız delikanlılara da çok benziyor. saçlar filan.. yabancılık çekmez. ama okadar pancarı ne yapacak merak ettim.

    YanıtlaSil
  2. tabi ki şeker yapıp kıtlama çay içecek. fazlasını da satar ek gelir yapar.

    YanıtlaSil
  3. vaay.. akıllı adammış hakkaten. takdir ettim.

    YanıtlaSil