09 Mayıs 2009

Şimdi Haberleri Veriyoruz

SONUNDA BU DA OLDU MSN PARALI OLDU


Yılların spam mail geyiği gerçek çıktı ve microsoft msn i paralı hale getirdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Bill Gates; "Amme hizmeti mi yapıyoruz biz oğlum? O yazılımı yazıncaya kadar dibim düştü, ben paramı isterim aga, gerisine karışmam. Yine de insaflıymışım bak, o kadar mail attırdık 10 kişiye gönderin size paralı olmayacak diye, siz göndermediyseniz ben napayım?" dedi.

Gelen faturalarda harcamalar ayrıntılı olarak gösteriliyor ve ödemeler aylık bazda isteniyor. MSN işleri genel müdürlüğü, webcamli görüşmelerin normal görüşmelere göre daha pahalı olduğunu, sonuçta herşeyin bir masrafının olduğunu, bu aletin su yakmadığını söyleyerek vatandaşı uyardı.


MSN in faturalı olması ise vatandaştan büyük tepki aldı. Ay sonunda faturayı posta kutusunda bulan Teslime ASFALT (63), "Ben spamdır diye sallamadıydım o mailleri, meğer paralı yapmış boyu devrilesiceler. Ben emekli maaşımla nasıl vereyim bu parayı. Webcamın saati olmuş şu kadar, görüntülü konuşma da mı yapamasın vatandaş? Puu allah belanızı versin, bundan sonra windows kullanırsam 2 olsun, formatı çekip linux yükleyecem hemen" diyerek şikayetini dile getirdi.

2 yorum: